تاریخ انتشار: شنبه 1398/01/31 - 12:39
کد خبر: 309143

در گفتگو با «مژگان صلایی» پیرامون حواشی اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد؛

عدم شفافیت جزئی از ساختار شورا شده است/ سازوکار شفاف در شورا وجود داشت شاهد اتفاقات اخیر نبودیم

صلایی گفت: عدم شفافیت در سطوح مختلف شورای عالی انقلاب فرهنگی باعث شده که دلیل رفتار رئیس جمهور در عدم دعوت‌ از دو نفر از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی را به طور دقیق و با جزئیات ندانیم و فقط بروز و ظهور رفتاری را ببینیم که شأنیت رئیس جمهور و شورای عالی انقلاب فرهنگی را پایین می آورد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مژگان صلایی، دبیر فرهنگی دفتر تحکیم وحدت در گفت و گو با «خبرنامه دانشجویان ایران» در مورد عدم برگزاری شورای عالی انقلاب فرهنگی  و حواشی اخیر این شورا گفت: عدم شفافیت در سطوح مختلف  شورای عالی انقلاب فرهنگی باعث شده که دلیل رفتار رئیس جمهور در عدم دعوت‌ از دو نفر از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی را به طور دقیق و با جزئیات ندانیم و فقط بروز و ظهور رفتاری را ببینیم که شأنیت رئیس جمهور و شورای عالی انقلاب فرهنگی را پایین می آورد.

دبیر فرهنگی دفتر تحکیم وحدت گفت: آنچه در رسانه ها دلیل عدم دعوت از استاد رحیم پورازغدی و مهندس ضرغامی برای حضور در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی انعکاس داده شده انتقاد از رئیس جمهور بوده است، با عنایت به اینکه رئیس جمهور همواره خود را نقد پذیر می‌دانند و همواره بر این مسئله تاکید دارند، آیا باید باور کنیم که دلیل اصلی این اتفاق، انتقاد به عملکرد بوده است؟

او ادامه داد: این عدم شفافیت تقریبا در تمام ارکان شورا وجود دارد و به نظر می‌رسد جزئی از ساختار شورا شده است. تا جایی که دبیر شورا آقای عاملی نیز با وجود رخ دادن این اتفاق در شورا و اهمیت پرداختن رسانه ها به این موضوع در صحبت های اخیر خود حتی از اشاره ای گذرا به این مسئله نیز دریغ کرده اند.

صلایی افزود: رئیس ،دبیر و اعضای حقیقی و حقوقی شورا عالی انقلاب فرهنگی باید از این فرصت استفاده نموده و گامی هرچند کوچک در جهت شفافیت شورای عالی انقلاب فرهنگی بردارند. آقای روحانی یا دفتر ایشان باید در جهت تنویر افکار عمومی دلیل این رفتار فرا قانونیشان‌ را توضیح دهند که چطور رئیس قوه مجریه در قرار گاه فرهنگی کشور که مسائل کلان فرهنگی، علمی، آموزشی در دستور کارش‌ است این رفتار کودکانه‌ خلاف اخلاق وغیرفرهنگی انجام می‌گیرد.

عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت ادامه داد: اگر سازوکار شفاف در شورا وجود داشت یعنی در عملکردها و فرآیند ها مانند مصوبات، پایش اجرای مصوبات، صورت جلسات، تصمیمات اتخاذ شده و حتی حضور و غیاب اعضای حقیقی و حقوقی و... به صورت شفاف دردسترس بود شاهد این اتفاقات چه در انتخاب آقای عاملی به عنوان دبیر شورا و چه اتفاق اخیر نبودیم، که تصمیمات از حالت شورایی خارج شود و به فردیت برسد.
 
صلایی گفت: درحالی که کشور درگیرو دار مسائل مهمی مانند سیل بوده و هست و از جنگ رسانه ای و فرهنگی که همه جانبه به سمت کشور سرازیر شده قرار داریم و‌ دولت نقشی که باید را در حل این بحران ها ایفا نکرده، بهتر است کژکارکردهای خود در زمینه اقتصادی و‌مدیریت بحران را در زمین فرهنگ کشور جبران نکند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top